Школска 2020/2021. година

Тим за Еразмус + и еТвининг пројекте

Да се представимо: Ми смо Тим за Еразмус + и еТвининг пројекте!

 Чланови Тима наше школе су Ана Ритопечки, која је преузела и улогу координатора Тима, а поред ње су ту Саша Петровић, Наташа Николић, Маја Обрадовић Вукосављевић, Ана Албу Савић, Братислав Новокмет, Марија Поповић, Адриана Данилов, Марија Михајлов Ђорђевић и Оља Новокмет. Верујемо да ће се наш Тим проширивати.

Један од најважнијих елемената eTwinning пројеката је сарадња између наставника, ученика, школа, родитеља и локалних власти. У eTwinning-у наставници раде заједно и организују активности за своје ученике. Имају активну улогу, комуницирају, истражују, доносе одлуке, поштују једни друге и уче вештине за 21. век. eTwinning пројекти укључују допринос сваког члана тима и заједничка је жеља да се усавршимо и оснажимо.

Ове школске године смо отпочели прикључивши се пројектима везаним за медијску писменост – LITERATE TWINNERS и још два пројекта из области природних наука – Хокус Покус СКОПУС и Математика у корелацији и љубави са...

Наш циљ је да укључимо што више ученика и наставника у пројекте који се тичу савремених токова у образовању како бисмо сви заједно као школа ишли у корак са модернизацијом  школства и напретком у науци.

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs