Упис у први разред - позив родитељима

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Родитељима будућих ђака првака

Поштовани родитељи, драги будући ђаци прваци,
Ближи се рок за подношење захтева за упис ђака првака ,а то је 30.04.2018.године (школа може да упише и дете са подручја друге школе, на захтев родитеља. Родитељ, односно старатељ може да изабере основну школу у коју ће да упише дете, подношењем захтеваизабраној школи најкасније до 1.02. 2018. год.,члан 22. Закона о основама система образовања и васпитања).

Сигурни смо да већ размишљате о томе где ћете своје дете уписати што је сасвим природно, јер Ви и желите да Вашем детету пружите све што је у Вашој моћи да би се квалитетно школовало и касније било користан члан нашег друштва.

Наша школа ОШ ''ЂУРА ЈАКШИЋ'' има дугу традицију сарепутацијом школе чији су ученици били веома успешни у даљем школовању, а неки и стекли највиши степен образовања који се може стећи.
У том смислу слободни смо да вам понудимо да до истека рока у којем морате да се изјасните посетите нашу школу како би се и на лицу места уверили да ли наша школа завређује Ваше поверење.
Оно што нас разликује од осталих школа у граду је ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК, који је добро опремљен, КОЈИ ИМА СВОЈЕ ЦЕНТРЕ ИНТЕРЕСОВАЊА – ЗА ИГРУ, УЧЕЊЕ И ОДМОР , као и ТОПЛИ ОБРОК – РУЧАК.

Већ сада можемо да вас обавестимо да ће Вашу децу,будуће прваке,учити искусне и веома креативне колеге и то: Рнић Светлана, Ђукић Хермина и Корак Снежана.
Истовремено Вас обавештавамо да Вам је од докумената за упис потребно: Извод из матичне књиге рођених, касније Потврда да је дете похађало предшколску установу, као и Лекарско уверење ( након обављеног прегледа ).

Очекујемо Ваш долазак како појединачно тако и у групама,а све са циљем да Вам приближимо услове које би Ваше дете имало у нашој школи,а истовремено и да Вам олакшамо избор,надамо се на обострано задовољство.

С поштовањем,
Колектив ОШ ''Ђура Јакшић''

Тел: 013/ 741- 081
Ковин, јануар 2018. год.

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs