Школска 2017/2018. година

Угледни часови корелације географије и информатике

infogeoНаставнице географије, Драгојла Савић, Сандра Ћосић и наставник информатике Саша Петровић, одржали су данас четири угледна часа корелације географије и информатике.

Угледни час "Документарни филмови ученика на тему из биологије" - корелација информатике и биологије

info bio dok10. маја у нашој школи одржани су угледни часови „Документарни филмови ученика на тему из биологије“ у режији ученика 7. разреда.

Активности панчевачког удружења Словенаца „Логарска долина“

slo18Доделом диплома и малом свечаношћу у ОШ ,,Ђура Јакшић'', 4. јуна,успешно је завршен други течај словеначког језика са елементима културе, који је био организован за чланове панчевачког Удружења Словенаца ,,Логарска Долина'' .

Успешно завршена допунска настава словеначког језика и културе

dnsjДоделом диплома и малом свечаношћу завршена је настава словеначког језика и културе која је организована по први пут у Основној школи "Ђура Јакшић" у Ковину у оквиру Удружења Словенаца „Логарска долина“ и у сарадњи са Министарством за образовање, науку и спорт Републике Словеније.

Наши „клинци“ на музичком фестивалу

kphheaddПрилику да покажу свој музички таленат искористили су и бројни ученици наше школе...

ЦРВЕНИ КРСТ ВОЈВОДИНЕ - Конкурс "Крв живот значи"

kzzНа конкурсу "Крв живот значи", 12.4.2018. године, Комисија Црвеног крста прегледала је све радове и одлучила да награде добију...

Клинци певају хитове

kph25. и 26. маја 2018. године, у Центру за кутуру Ковин, одржан је 23. по реду Фестивал „Клинци певају хитове“...

Екскурзија - трећи разред

eks318У уторак, 29.5.2018. ученици трећег разреда, су са својим учитељицама Весном Анђелков, Маријом Поповић, Александром Милошевић и вођом пута, проф. енглеског, Милицом Бугариновић, били на екскурзији:
Манастир Крушедол, Сремски Карловци (Патријаршијски двор, Карловачка гимназија, Саборна црква Светог Николе), Нови Сад (Природњачки музеј, ручак-  хотел "Војводина", Дунавски парк),Петроварадин.

Републичко такмичење из историје

itorepДана 19. маја 2018. године одржано је Републичко такмичење из историје у ОШ „Мирослав Антић“ на Палићу...

Покрајинска смотра дечјег драмског стваралаштва

temerin 2018 hУ среду 9.5.2018. драмска секција ОШ „Ђура Јакшић“ наступила је у Темерину на Покрајинској смотри дечјег драмског стваралаштва међу 12 најбољих представа Војводине.

Републичко такмичење из географије

georepНа највиши ниво такмичења из географије пласирала се ученица 7/2 Јована Ранчић која се припремала са професорком Драгојлом Савић и асисенткињом у настави географије Сандром Ћосић.

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs