Школска 2019/2020. година

Пројекат “Keep calm and wash your hands”

Драги наши ученици,
Овај пројекат је покренула наша колегиница Марија Станојоска у жељи да нас све повеже и забави. У пројекту су позвани да учествују сви ученици од 1. до 8. разреда наше школе. И како само име пројекта каже “Keep calm and wash your hands”, ми ћемо уживати у прављењу једне поруке на језику који учите, или  га већ знате код куће или сте га сами изучавали и знате га ван школе. Можете да употребите језик који год желите, што више језика то ће нам бити лепши пројекат (енглески, немачки, румунски, мађарски, руски, италијански, албански, шпански, јапански, бугарски…..то су неки језици које сам ја чула на нашим часовима:)

Циљ
Пружити подрушку свима који се труде у овој ситуацији (доктори,медицинске сестре, војска, полиција, фармацеути, продаваци, наставници, родитељи,баке, деке, ваши другари...)

Шта вам је потребно?
Добра воља пре свега, папир, лепак, гранчица или сламчица, можда маказе, фломастери или бојце :-)

Шта пишемо на заставици?
Keep calm and wash your hands, хвала, wash your hands, danke, thanks... или шта год ви желите да поручите, будите оригинални и позитивни :-)

Шта ћемо са тим?
На крају вашег задатка, потребно је да се фотографишете и пошаљете нам или  вашу фотографију са радом или само ваш рад. Те фотографије ће бити повезане у један музички видео спот, који ћемо објавити на сајту школе. Рок за израду је до после Ускрса до 23.4.2020.

За све који учествују припремићемо диплому и добиће оцену за пројекат.  Фотографије шаљете на маил ваших наставница језика.

Волела бих да нагласим да пројекат није обавезан, играјте се, правите, маштајте и уживајте!

Актив за стране језике ОШ "Ђура Јакшић" Ковин

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs