Школска 2019/2020. година

СЕЛФИ алат

Јануара месеце, наша школа је започела примену СЕЛФИ алата.

Селфи (енг. Self-reflection on Effective Learning by Fostering the use of Innovative Educational Technologies) инструмент је осмишљен како би се школама помогло да укључе дигиталне технологије у наставу, учење и вредновање ученика. Служи утврђивању подручја која добро функционишу и оних у којима су потребна побољшања, те помаже у одређивању приоритета. Инструмент је тренутно доступан на 24 службена језика Европске уније, а с временом ће бити додато још језика.

Селфи инструментом анонимно се прикупљају ставови ученика, наставника и руководилаца у школи о томе како се у њиховој школи користи технологија. То се чини путем кратких тврдњи и питања и једноставне лествице слагања с оценама од 1 до 5. Тврдње се односе на области као што су: руководство, инфраструктура, стручно усавршавање наставника и дигитална компетенција ученика.

9. фебруара завршено је онлајн анкетирање наставника и ученика. Резултате добијене употребом Селфија употребићемо као основу за креирање акциони план који се односи на употребу информационо-комуникационих технологија у настави.

Анкетирање ученика нижих разреда

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs