Школска 2019/2020. година

Учење на даљину: Алати за припрему завршног испита

Образовна платформа „еЗбирка“

zbirka"еЗбирка" представља електронску збирку задатака из математике за ученике старијих разреда основне школе. Збирка садржи преко 12.000 задатака са решењима, груписаних по разредима и областима. Ученици могу решавати одређене задатке и тако се припремити за писмене вежбе, контролне задатке и завршни испит. Такође, ученици могу радити домаће задатке и слати наставницима резултате рада, као и повратне информације о тежини задатака, коментаре, питања, утиске итд.

Линк: http://ezbirka.matf.bg.ac.rs

Упутство: http://ezbirka.matf.bg.ac.rs/?action=manual


Образовна платформа „Завршни испит“

zispit

Ова платформа садржи задатке из математике и српског језика намењене ученицима који се спремају за полагање завршног испита. Задаци су груписани по областима и нивоима и смештени су у базу података. Ученици имају могућност да провере и унапреде своје знање решавајући различите пробне тестове завршног испита, као и да вежбају задатке из тачно одређене области и са тачно одређеног нивоа. Посебно прилагођени задаци пружају могућност ученицима обухваћеним инклузијом да користе дигиталне технологије и унапреде своје знање.

Линк: http://zavrsniispit.matf.bg.ac.rs

Упутство: http://zavrsniispit.matf.bg.ac.rs/doc/uputstvo.pdf


Тестови са претходних завршних испита

testzip

Линк: https://ceo.edu.rs/testovi_sa_zavrsnog_ispita


 

Опширније информације о наведеним и другим алатима можете добити путем следећег линка: https://zuov.gov.rs/ucenje-na-daljinu-alati-za-pripremu-zavrsnog-prijemnog-ispita-gotovi-testovi/

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs