Школска 2020/2021. година

Физичка развијеност и стање моторичких способности деце основношколског узраста у општини Ковин 2019.

 Презентација покрајинског завода за спорт

Покрајински завод за спорт у сарадњи са Спортским савезом Општине Ковин организовао је презентацију тестирања моторичких способности.

Покрајински завод је у току шк. 2019/20 вршио тестирања моторичких способности ученика основних школа на територији Војводине и у склопу тог пројекта учествовало је 6 основних школа са територије Општине Ковин. У овом пројекту је учествовала и ОШ ,,Ђура Јакшић“ из Ковина чији је представник на презентацији био наставник физичког васпитања Горан Јеремић.

На презентацији је била реч о тренутном стању тестираних моторичких способности ученика са територије Општине Ковин  и упоређивању резултата са осталим тестираним општинама. Резултати моторичких способности ученика са територије Општине Ковин спадају међу најлошијим резултаима u Војводини.

Презентација је одржана дана 29.9.2020. са почетком од 17h у Дому културе у Ковину. Присуствовали су организатори пројекта из завода за спорт, преставници Општине Ковин, представници Спортског савеза Општине Ковин, директори, наставници физичког васпитања и тренери са територије Општине Ковин.

Горан Јеремић


01dl1

Преузми презентацију
"Физичка развијеност и стање моторичких способности деце основношколског узраста у општини Ковин 2019."

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs