Школска 2020/2021. година

Представници Црвеног крста Ковин на часовима биологије у 6. разреду

Реалистичан приказ повреда и пружање прве помоћи

Године сарадње са Црвеним крстом Ковин резултирају занимљивим часовима и активностима за наше ученика. Овог пута представници Црвеног крста Ковин, Валентина Марковић и Страхиња Ђорђевић, су нашим ученицима 6. разреда на часовима биологије демонстрирали прављење реалистичног приказа посекотина и опекотина, али и пружање прве помоћи приликом оваквих повреда. Ученици су били активни учесници и овакве активности сматрају не само поучним већ и изузетно интересантним. Погледајте фотографије са ових часова и уверите се и сами.

31.5. се обележава као Међународни дан борбе против дуванског дима, па смо овом приликом и ми обележили овај важан датум. Представници Црвеног крста Ковин су подсетили ученике на штетно дејство конзумације дувана и значај вођења здравог начина живота.

Валентина и Страхиња су позвали све заинтересоване ученике да се прикључе организацији Црвени крст Ковин како би научили више о реалистичном приказу повреда и пружању прве помоћи, али и да би учествовали у многобројним акцијама које Црвени крст спроводи.

Наставник биологије, Маја Обрадовић Вукосављевић

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs