Школска 2021/2022. година

Награде најуспешнијима, па срећан распуст

Најуспешнији ученици у школској 2021/2022. години  - они који су освојили награде на окружним и републичким такмичењима, добитници Вукове награде и најуспешнији од њих – ученик генерације, у  петак 1. јула 2022. године имали су прилику да проведу још неко време у школи, дружећи се у неформалној атмосфери са наставницима у расхлађеној зборници, пре него што оду на дуго чекани летњи распуст, а неки од њих потом даље – у своје средње школе. Био је то организовани свечани пријем за наше ђаке, на ком им је директор школе Саша Петровић уручио награде, које је за њих обезбедила школа и локална самоуправа. Осим ученика, у овој прилици награђени су и њихови ментори-наставници.

svprj22Овогодишња престижна награда „Ученик генерације” додељена је Барбари Будимлић, ученици 8-1 одељења, која се својим бројним наградама и талентима издвојила као најуспешнија. Директор је Барбари уручио сребрњак са ликом Ђуре Јакшића, поклон који наша школа традиционално додељује ученику генерације.

Користимо прилику да свима њима, као и свим другим ђацима школе, пожелимо много успеха у даљем школовању, а пре тога безбрижно лето и веселе дане одмора!

               

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs