Школска 2021/2022. година

Наша школа добила признање за одличан школски веб сајт

На завршној свечаности манифестације „Дани информатике у школама Војводине 2021”, која је онлајн одржана на новосадском Факултету за економију и инжењерски менаџмент, уз подршку Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу, националне мањине-националне заједнице, наша школа добила је награду за одличан школски сајт.


Током година мењале су се Веб технологије, при чему је наш сајт константно пратио Веб трендове и из године у годину мењао свој изглед и бивао унапређен новим функцијама, а истовремено је растао и број страница/чланака на сајту. Захваљујем се наставницима и стручним сарадницима који су својим чланцима допринели богаћењу школског сајта. Наша школа је друга школа са територије наше општине која је добила ово признање. Децембра 2018. године за најбољи сајт је проглашен веб сајт ОШ „Десанка Максимовић“ Ковин.

Саша Петровић
директор школе (аутор/дизајнер веб сајта)


О манифестацији „Дани информатике у школама Војводине 2021”

"Дани информатике у школама Војводине" је манифестација која је резултат иницијативе која је потекла од Центра за развој и примену науке, технологије и информатике на Међународним симпозијумима „Технологија, Информатика, Образовање - за друштво учења и знања”. Уз подршку Покрајинског секретаријата за образовање и културу прва манифестација „Дани информатике у школама Војводине 2021” је успешно реализована 2005. године. Целокупна активност је дала нове резултате и подстицаје у правцу унапређивања образовања у Војводини и оцењена веома високом оценом у просветној јавности као и од стране Покрајинског секретаријата за образовање. 

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs