Школска 2021/2022. година

Роботи (1-1 одељење)

Наши роботи (корелација предмета дигитални свет и ликовна култура).

Валентина Жеберан

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs