Школска 2021/2022. година

Обавештење родитељима будућих ђака првака

Поштовани родитељи, драги будући ђаци прваци,
Ближи се рок за подношење захтева за упис ђака првака ,а то је 30.04.2023. године (школа може да упише и дете са подручја друге школе, на захтев родитеља. Родитељ, односно старатељ може да изабере основну школу у коју ће да упише дете, подношењем захтеваизабраној школи најкасније до 1.02.2023. год.,члан 22. Закона о основама система образовања и васпитања).

Сигурни смо да већ размишљате о томе где ћете своје дете уписати што је сасвим природно, јер Ви и желите да Вашем детету пружите све што је у Вашој моћи да би се квалитетно школовало и касније било користан члан нашег друштва.
Наша школа ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" има дугу традицију сарепутацијом школе чији су ученици били веома успешни у даљем школовању, а неки и стекли највиши степен образовања који се може стећи. У том смислу слободни смо да вам понудимо да до истека рока у којем морате да се изјасните посетите нашу школу како би се и на лицу места уверили да ли наша школа завређује Ваше поверење.

Оно што нас разликује од осталих школа у граду је ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК, који је добро опремљен, КОЈИ ИМА СВОЈЕ ЦЕНТРЕ ИНТЕРЕСОВАЊА – ЗА ИГРУ, УЧЕЊЕ И ОДМОР , као и ТОПЛИ ОБРОК – РУЧАК.

Већ сада можемо да вас обавестимо да ће Вашу децу, будуће прваке, учити искусне и веома креативне колеге и то: Марија Поповић и Александра Милошевић.  Учитељица Весна Анђелков иде у пензију.

Истовремено Вас обавештавамо да Вам је од докумената за упис потребно: Извод из матичне књиге рођених, касније Потврда да је дете похађало предшколску установу, као и Лекарско уверење ( након обављеног прегледа).

Очекујемо Ваш долазак како појединачно тако и у групама,а све са циљем да Вам приближимо услове које би Ваше дете имало у нашој школи,а истовремено и да Вам олакшамо избор, надамо се на обострано задовољство.
С поштовањем,

Колектив ОШ "Ђура Јакшић" Koвин
Тел: 013/ 741- 081
Ковин, јануар 2023. год.

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs