Школска 2023/2024. година

Обраћање родитељима поводом уписа првака

Поштовани родитељи, драги будући ђаци прваци,
Ближи се рок за подношење захтева за упис ђака првака . Упис деце у први разред вршиће се од 22.јануара 2024.год до 30. априла 2024.год.Школа може да упише и дете са подручја друге школе, на захтев родитеља. Родитељ, односно старатељ може да изабере основну школу у коју ће да упише дете, подношењем захтева изабраној школи најкасније до 1.02.2024. год.,члан 22. Закона о основама система образовања и васпитања).

Сигурни смо да већ размишљате о томе где ћете своје дете уписати што је сасвим природно, јер Ви и желите да Вашем детету пружите све што је у Вашој моћи да би се квалитетно школовало и касније било користан члан нашег друштва.
Наша школа ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" има дугу традицију сарепутацијом школе чији су ученици били веома успешни у даљем школовању, а неки и стекли највиши степен образовања који се може стећи. У том смислу слободни смо да вам понудимо да до истека рока у којем морате да се изјасните посетите нашу школу како би се и на лицу места уверили да ли наша школа завређује Ваше поверење.

Оно што нас разликује од осталих школа у граду је ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК, који је добро опремљен, КОЈИ ИМА СВОЈЕ ЦЕНТРЕ ИНТЕРЕСОВАЊА – ЗА ИГРУ, УЧЕЊЕ И ОДМОР , као и ТОПЛИ ОБРОК – РУЧАК.

Већ сада можемо да вас обавестимо да ће Вашу децу, будуће прваке, учити искусне и веома креативне колеге и то: Јевросима Ромић, Јелена Јовановић и Наташа Николић.

Истовремено Вас обавештавамо да Вам је од докумената за упис потребно: Извод из матичне књиге рођених, касније Потврда да је дете похађало предшколску установу, као и Лекарско уверење ( након обављеног прегледа).

Очекујемо Ваш долазак како појединачно тако и у групама,а све са циљем да Вам приближимо услове које би Ваше дете имало у нашој школи,а истовремено и да Вам олакшамо избор, надамо се на обострано задовољство.
С поштовањем,

Колектив ОШ "Ђура Јакшић" Koвин
Тел: 013/ 741- 081
Ковин, јануар 2024. год.

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs