Школска 2023/2024. година

Корелација предмета природа и друштво и дигитални свет (lll-1 одељење)

 Корелација предмета природа и друштво (Мој крај и његов рељеф) и дигитални свет (Куцање текста).

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs