Школска 2023/2024. година

Успешно завршен семинар – „Комуникација-кључ успеха“

У складу са напорима за унапређење квалитета образовања, наставници наше школе су успешно завршили тронедељни семинар на тему „Комуникација-кључ успеха“. Семинар је био организован у склопу Конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката у области образовања у Аутономној Покрајини Војводини за 2023. годину.

Семинар је обухватио теме као што су значај усмене и писане комуникације, сарадња са ученицима и родитељима, коришћење онлајн алата, индивидуални приступ ученицима и тимска сарадња. Трајао је  три недеље, почевши од 11. септембра и завршавајући се 1. октобра 2023. године. Учествовало је 20 наставника из наше школе.

Преко различитих аспеката обуке, наставници су развили вештине у усмеравању комуникације, стекли свест о значају тимског рада и унапредили компетенције за коришћење онлајн алата у образовању. Завршени семинар значајно је унапредио рад наставника наше школе, обогативши их новим вештинама у комуникацији и тимској сарадњи, што ће допринети подизању квалитета образовног процеса.

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs