Архива чланака

Okružna lekarska komisija

 
U sredu, 8.6.2016.g., u sobi 408, zgradi opštine Pančevo (4 sprat), od 9 sati zasedaće Okružna lekarska komisija. Zadatak Okružne lekarske komisije je da učenicima sa zdravstvenim problemima pomogne u izboru profila i da im preporuči šta bi oni mogli da upišu. Na Okružnu lekarsku komisiju je poželjno da dođu učenici (sa roditeljem) koji imaju teške ili teže zdravstvene probleme kao i učenici koji imaju sužen izbor zanimanja (to su najčešće učenici koji su imali i potrebu za podrškom tokom školovanja) a smatraju da im Okružna lekarska komisija može pomoći.
Molimo Vas da obavestite učenike da sa svojim roditeljima (starateljima) i što novijim nalazima dođu u navedeno vreme. Dolazak učenika je poželjno ranije potvrditi na 341-666 (kancelarija ŠU Zrenjanin u Pančevu).

Učenici koji imaju IOP-2 i kojima je školski tim preporučio neki profil nisu u obavezi da dođu na Okružnu lekarsku komisiju ali bi trebalo da do 15.6.2016.g. izvrše lekarski pregled za zanimanja koje je preporučio školski tim. Ako lekari, koji izvrše ovaj pregled, smatraju da učenik nije sposoban za navedena zanimanja školski tim mora doneti novu preporuku u skladu sa mogućnostima učenika i o tome što pre obavestiti Okružnu upisnu komisiju.

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs