Архива чланака

SAOBRAĆAJNE PATROLE

Agencija za bezbednost saobraćaja i bezbednost dece u saobraćaju pokrenula je zajedničku akciju za formiranjem školskih saobraćajnih patrola,odnosno saobraćajne patrole građana

Pod školskom saobraćajnom patrolom smatra se istovremeno angažovanje najmanje tri punoletna i obučena lica - volontera. Zainteresovanim građanima, koji bi učestvovali u formiranju školske saobraćajne patrole, Odelјenje saobraćajne policije PU Pančevo bi sprovelo obuku u trajanju od 18 časova tokom koje bi članovi školskih saobraćajnih patrola stekli neophodna znanja, veštine i stavove za neposredno regulisanje saobraćaja na putevima u zoni škola.

Građani angažovani u radu školskih saobraćajnih patrola bi vršili neposredno regulisanje saobraćaja u zoni škole samo u vreme dolaska i odlaska učenika, u vreme školskih odmora i kada regulisanje saobraćaja ne vrše policijski službenici.

Ukoliko bude bilo zainteresovanih lica potrebno je da se jave direktoru školeradi evidentiranja i prijavlјivanja PU Pančevo radi organizacije i realizacije obuke.

Zbog toga smo ovaj dopis stavili i na sajt škole da bi se i roditelјi i građani uklјučili u ovu zajedničku akciju.

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs